Businesscontact is een netwerk voor dynamische professionals. Onder het motto “Business Meets Pleasure”, organiseert Businesscontact wekelijks gezellige After Work events voor wie met collega's, vrienden en klanten wil netwerken op de mooiste locaties in Vlaanderen!

over ons

Kom wekelijks socializen, netwerken en party'en met vrienden en collega's! Leg nieuwe en interessante contacten op trendy locaties! Snuif er de leuke sfeer. Kortom, word nu lid van Businesscontact.

Word lid

E-mail marketing

Waarom kiezen voor ons e-mail marketing oplossing?

Via businesscontact e-mail marketing kan u op een snelle en efficiente manier een groot deel van uw doelgroep contacteren. We helpen u van A tot Z met het uitwerken van uw campagne en werken tevens met erg competitieve prijzen. E-mail marketing blijft een snelle, efficiente en goedkope manier om uw doelgroep te bereiken.

Hoe wij een e-mail marketing campagne uitwerken

We starten met de creatie van een templaten, dit is de standaard lay-out gemaakt op basis van uw huisstijl. Na goedkeuring op het ontwerp kunnen we overgaan tot het uitsturen van uw e-mail marketing actie. Dit kan zowel naar uw contacten als naar kwilitatieve adressen uit onze databank.

E-mail marketing tool

Voor uw e-mail marketing campagne maken we gebruik van een professionele online tool waarvan we u natuurlijk ook toegang kunnen geven om zo op zelfstandige basis uw campagnes te versturen. Deze online tool heeft reeds enige tijd en voor diverse klanten bewezen dat de mail acties op een correcte manier uitgestuurd worden.

Met onze tool kan u rechtstreeks online uw nieuwsbrieven gaan kopiëren, aanpassen en uitsturen. Het is ook mogelijk om uw nieuwsbrieven op voorhand klaar te zetten. Deze worden vervolgens automatisch voor u uitgestuurd op de gekozen datum.

Interesse in onze e-mail marketing oplossing of nog vragen?

 

Contacteer ons vrijblijvend